Miért olyan különleges a Boardy?

bemutatjuk a Boardy egyedülálló tulajdonságait

TÖKÉLETES

TERMÉKEINK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

GYERE, TARTS VELÜNK


A deszka

The Boardy's soul lies in its full-length, composite board made of natural beech wood and glass fibre layers.

Flexible enough to absorb vibration from the road surface but incredibly strong to allow great handling. Layers of glass fibre make the board literally unbreakable. The boards are tested with over 250 kg (550 lbs) load, easily outperforming EU quality recommendations.

The boards flexibility is adjusted to best suit their riders with four variants available:

- Boardy KID for younger riders below 50 kg (110 lbs),

- "normal Boardy" for riders below 100 kg (220 lbs), and

- Boardy XXL for heavier users (up to 150 kg (330 lbs).

The board is available with different wood covers (bamboo, mahogany, maple, walnut, etc) and also black carbon cover. The characteristics of these board variations are the same with only their top cover wood layer being different.


Kevésbé fárasztó könnyed gurulás vagy edzéssel felérő száguldás

A vékony, de erős kompozit deszkának köszönhetően a Boardy rollerek a világon az egyik legalacsonyabb lábpozíciót úgy tudják biztosítani, hogy mindeközben elegendő marad a deszka hasmagassága is.

Az alacsony lábpozíció azért fontos, mert így a lábbal hajtás lényegesen kevesebb energiát emészt fel, azaz kevésbé fárasztó.

A deszkát úgy terveztük, hogy elég széles legyen ahhoz, hogy mindkét lábfejed egymás mellett elférjen, így könnyen pihenhetsz két hajtás között és biztonságosan változtathatod a hajtó lábad.

E tulajdonságainak valamint a levegővel fújt, alacsony gördülési ellenállású Continental gumiknak köszönhetően a Boardy-t hajtani sokkal kevésbé fárasztó, mint más rollereket. Egyelen rúgással akár 50 méter távolságot is megtehetsz vízszintes úton. Egy átlagos rollerező a Boardyval könnyedén tud akár órákon át 15 km/h körüli sebességgel haladni.

Amennyiben azonban edzeni szeretnél, a Boardyval akár 33 km/h maximum sebességet és 22 km/h körüli átlagtempóval haladhatsz.


Pehelykönnyű és Összecsukható

Tudjuk, hogy amikor a mindennapi használatról van szó, minden centiméter és minden gramm számít.

A Boardy egy felnőttekre méretezett roller, de nem kötöttünk kompromisszumot a szállíthatóság és tárolhatóság terén.

A saját tervezésű QuickFold rendszerrel ellátott kormányrúdnak köszönhetően a Boardyt másodpercek alatt összecsukhatjuk vagy kinyithatjuk.

A Boardyt a kritikusok a méretkategóriájában a legkönnyebb rollerként tartják nyilván, tömege mindössze 5.8 kg, amely megfelel egy egyszerű kiskerekű roller súlyának.

Bár a Boardyt fél kézzel is könnyedén felemelheted, de összecsukva is remekül gurítható vagy húzható magunk után a hátsó kerekén.

Az összecsukott Boardy elég kompakt ahhoz, hogy lakásodban, egy szekrényben, bármely autó csomagtartójában vagy a munkahelyeden az asztalod mellett tárold. A Boardyt nyugodtan felviheted tömegközlekedési eszközre vagy boltba is egy gyors bevásárlás erejéig.


kitűnő minőség és előrelátó tervezés

A Boardy letisztult dizájnja prémium minőségű anyaghasználattal és gondos kézművesmunkával párosul.

A deszkához használt bükk- és nemesfa rétegek kiválasztásától az alumínium alkatrészek kézi polírozásáig és eloxálásáig a Boardy minden egyes eleme a tökéletességet sugározza.

A legtöbb alkatrészt Magyarországon, saját üzemünkben gyártjuk vagy jónevű európai gyártóktól szerezzük be.

Gondos tesztelést követően a remek minőségű termékeiről ismert Continentalra esett a választásunk, hogy a Boardy magas nyomású gumijainak beszállítója legyen. A csúcsminőségű gumiabroncsok és belsők egyedülálló tapadást biztosítanak vízes vagy poros útfelületen is.


Fedezd fel magadnak a világot a Boardyval!